Verhaal / Historiek

Reeds jaren zijn 30+ Parties een groot succes. Keer op keer worden volle zalen getrokken. Reden hiertoe is ongetwijfeld het schitterende idee dat hieraan ten gronde ligt, namelijk enkele malen per jaar een spetterende fuif geven met als doelgroep zij die ook nog eens graag een stapje in de wereld zetten, maar zich niet echt meer op hun plaats voelen tussen de jongere garde van vandaag en zij die nog te jong zijn om naar een bingonamiddag te gaan.

Al meer dan 20 jaar zetten de organisatoren van 30+ Party zich in om een spectaculaire fuifavond op touw te zetten voor hun publiek. Elke 30+ Party trekt namelijk keer op keer een massa feestgangers aan. Dit succes is ongetwijfeld te wijten aan de professionele aanpak van de organisatoren, Jan en Stef Witvrouw & Stephane De Hondt,  evenals aan hun nooit aflatende inzet voor en voeling met hun publiek.

Jaarlijks is de stadsfeestzaal te Aarschot  immers de ‘the place to be’ voor iedereen onder jullie die nog eens stevig wenst te feesten. Zowel 80-90-00 hits als hedendaagse nummers worden in stijl gebracht door “Party DJ Wim” en “DJ’s Anton”. Deze 30+ Party “platenboeren” zullen zonder enige moeite ieder van jullie aan het dansen krijgen! Elke editie zorgen onze Dj’s ook voor een special guest. In het verlden hebben we oa volgende gasten reeds kunnen verwerkomen: Stan Van Samang, Sven ornelis, DJ AX, Nathalie Meskens, Radio Botanique, …

“Uiteraard dient ’30 plus’ niet strikt geïnterpreteerd te worden, dus zij die jonger zijn dan 30 zijn uiteraard ook meer dan welkom!”. De boodschap moge duidelijke wezen: Kijk op onze website of andere socials wanneer er een 30+ Party is, houd vrij op uw kalender  en gun uzelf een onvergetelijke avond!

Jan Witvrouw – Stephane De Hondt – Stef Witvrouw

SFZ Aarschot Open Air
COA
30+ Party Aarschot
Tickets via https://30plusparty.be/een-homepage-sectie/ of https://30plusparty.eventsquare.co/